Політика конфіденційності

Будь ласка, уважно прочитайте вказану Політику Конфіденційності («Політика») для розуміння отримання, обробки, використання та зберігання Ваших персональних даних. Ця Політика поширюється на осіб, які взаємодіють з https://gracemedclub.com в якості споживачів.

Ця Політика охоплює як нашу діяльність в мережі Інтернет, так і поза його межами, включаючи Персональні Дані, які ми збираємо за допомогою різноманітних каналів, таких як веб-сайти, додатки, соціальні мережі, службу взаємодії зі споживачами, пункти продажу та різні заходи (за їх наявності). 

Якщо Ви не надаєте нам необхідні Персональні Дані – ми не зможемо надати Вам Наші товари та/або послуги, для надання яких вони необхідні.  

Ми отримуємо Ваші Персональні Дані з наступних джерел:

  • Веб-сайти   https://gracemedclub.com
  • Електронна пошта, текстові та інші електронні повідомлення  будь-ких месенджерах.Взаємодіяміж Вами та Нами шляхом електронної комунікації.
  • Реєстраційні форми. Електронні, паперові або аналогічні форми, які ми збираємо за допомогою пошти, під час будь-яких заходів, конкурсів та інших рекламних акцій або подій, зворотного зв’язку.
  • Взаємодія з нашою рекламою. Взаємодія з нашими рекламними оголошеннями (наприклад, якщо ви взаємодієте з одним із наших рекламних оголошень на сторонньому веб-сайті, ми можемо отримати інформацію про таку взаємодію).
  • Дані, які ми створюємо. В ході нашої взаємодії з Вами ми можемо створювати Персональні Дані щодо Вас.
  • Дані з інших джерел. Соціальні мережі (наприклад, Facebook, Google, тощо), маркетингові дослідження (якщо зворотний зв’язок не надається на анонімній основі), сторонні агрегатори даних, партнери у проведенні акційпублічні джерела і дані, отримані при придбанні інших компаній.

Залежно від джерела інформації та шляху його використання ми можемо отримати наступні Персональні Дані:

  • Особиста контактна інформація (такі як прізвище, ім’я, по-батькові, дата народження, поштова адреса, адреса електронної пошти, дані соціальної мережі або номер/ри телефону).
  • Демографічна інформація та інтереси (інформація, яка описує ваші демографічні та поведінкові характеристики, вік чи віковий діапазон, стать, географічне розташування, улюблені продукти, хобі та Ваші інтереси, а також інформація про сім’ю  чи спосіб життя).
  • Інформація з комп’ютера / мобільного пристрою (будь-яка інформація про комп’ютерну систему або інший технологічний пристрій, який Ви використовуєте для доступу до одного з наших веб-сайтів або додатків).
  • Інформація про використання веб-сайтів (інформація про те, за якими посиланнями ви переходите, які сторінки або контент переглядаєте і як довго, а також інша аналогічна інформація та статистика ваших дій, наприклад, час відгуку, помилки завантаження та тривалість відвідування певних сторінок).
  • Дослідження ринку та відгуки споживачів. Будь-яка інформація, якою ви добровільно ділитесь з Нами про Ваш досвід використання наших продуктів і послуг.
  • Контент споживачів. Будь-який контент, який ви створюєте, а потім ділитесь їм з нами в соціальних мережах або завантажуєте його на один з наших веб-сайтів або у додатки, включаючи використання додатків соціальних мереж, таких як Facebook. Наприклад, фотографії, відео, персональні історії або інший подібний контент. У випадках, коли це дозволено, ми збираємо і публікуємо контент споживача у зв’язку з різними заходами, включаючи конкурси та інші рекламні акції.
  • Інформація із соціальних мереж. Будь-яка інформація, якою ви ділитеся публічно в соціальній мережі, або інформація, яка є частиною вашого профілю в соціальній мережі (наприклад, у Facebook), і ділитися якою з Нами, Ви дозволяєте соціальній мережі. Наприклад, основна інформація Вашого облікового запису (це може бути ім’я, адреса електронної пошти, стать, дата народження, місто проживання, фото профілю, ідентифікатор користувача, список друзів і т.п.) і будь-яка інша додаткова інформація, якою ви дозволяєте ділитися соціальній мережі. Ми отримуємо інформацію з Вашого профілю (або частину інформації) в соціальній мережі  кожного разу, коли ви взаємодієте зі сторінкою Medical Club Grace в соціальній мережі, такій як Facebook, кожного разу, коли ви використовуєте плагіни соціальних мереж,  що інтегровані в веб-сайт https://gracemedclub.com  (наприклад, Facebook Connect), або кожного разу, коли ви взаємодієте з нами через соціальні мережі. Щоб дізнатися більше про те, як https://gracemedclub.com отримує вашу інформацію із соціальної мережі, або відмовитися від надання такої інформації в соціальній мережі, будь-ласка, відвідайте веб-сайт відповідної соціальної мережі.
  • Платежі та фінансова інформаціяБуда-яка інформація, яка нам потрібна для виконання замовлень, або яку Ви використовуєте для того, щоб здійснити покупку, наприклад, дані про вашу дебетову або кредитну картку (ім’я власника, номер картки, строк дії тощо) або інші форми оплати (якщо такі доступні), паспортні дані, РНОКПП та всі інші необхідні дані для здійснення взаємодії з Вами та/або виконання вимог законодавства (фінансовий моніторинг, тощо). У будь-якому випадку Ми або наші постачальники послуг з обробки платежів обробляємо платіжну та фінансову інформацію у відповідності з чинними законами, правилами і стандартами безпеки.

Від отримання нами вказаної вище інформації щодо будь-яких Ваших Персональних Даних та при використанні нашого сайту ми Ви можете відмовитися шляхом неакцептування використання файлів «cookies».

Також ми збираємо і використовуємо Ваші Персональні Дані з метою (та/або):  виконання наших договірних зобов’язань; правових зобов’язань; законних інтересів.

Згідно з чинним законодавством, ми будемо використовувати Ваші Персональні Дані впродовж проміжку часу, необхідного для досягнення цілей, для яких вони були зібрані або для дотримання чинного законодавства.

Ми вживаємо відповідних заходів (наведені нижче) для забезпечення конфіденційності та безпечного зберігання Ваших Персональних Даних, крім Ваших Персональних Даних, які Вами розміщено публічно.

Ваші Персональні Дані будуть оброблятися нашими уповноваженими співробітниками залежно від конкретних цілей, для яких були зібрані Ваші Персональні Дані.

Ми зберігаємо Ваші Персональні Дані в операційному середовищі з використанням відповідних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому доступу. Ми дотримуємося високих стандартів захисту Персональних Даних. Передача інформації через мережу Інтернет, на жаль, не є повністю безпечною, і хоча ми зробимо все можливе, щоб захистити Ваші Персональні Дані, ми не можемо гарантувати повну безпеку даних під час передачі через наші веб-сайти/додатки.

Важливо, щоб Ви також сприяли безпечному зберіганню Ваших Персональних Даних. 

Через міжнародний характер нашого бізнесу нам може знадобитися передавати Ваші Персональні Дані у зв’язку з цілями, викладеними в цій Політиці Конфіденційності. З цієї причини ми можемо передавати Ваші Персональні Дані в інші країни, в яких можуть діяти інші закони та вимоги до захисту даних, ніж у тій країні, в якій Ви знаходитесь.

Ви можете отримати доступ до Ваших Персональних Даних та зробити запит на надання фізичної або електронної копії всіх Ваших Персональних Даних, що зберігаються у Нас. Ви також маєте право отримати інформацію про джерело збирання Ваших Персональних даних.

Ви можете реалізувати ці права, надіславши запит нам на електронну пошту або поштову адресу, зазначивши прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує особу, яка подає запит, відповідно до пункту 1 частини четвертої статті 16 Закону України «Про захист персональних даних». Якщо запит подано іншою особою у Ваших інтересах, без надання доказів того, що запит законно зроблено від Вашого імені, запит буде відхилено. Будь ласка, зверніть увагу, що будь-яка інформація про Вашу особу, надана Нам, буде оброблятися тільки у відповідності та в межах, дозволених чинним законодавством.

Ви можете – пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни, виправлення, видалення Ваших Персональних Даних у передбачених законом випадках; вносити застереження стосовно обмеження права на обробку Ваших Персональних Даних під час надання згоди; та відкликати згоду на будь-яку з операцій з обробки даних.

У деяких випадках Ми повинні продовжувати зберігати Ваші Персональні Дані навіть після отримання Вашого запиту на видалення, згідно з чинним законодавством або у зв’язку з виконанням договору.

Ми залишаємо за собою право в будь-який час вносити зміни до наших підходів до обробки Даних та до цієї Політики, тому просимо Вас постійно перевіряти нашу Політику на предмет будь-яких оновлень чи змін.

ТОВ «Інтернешнл Медікал Центр» виступає в ролі Володільця (Контролера) Ваших Персональних Даних.

Якщо у вас є питання або коментарі стосовно Нашої Політики або Ви бажаєте подати скаргу щодо дотримання Нами законодавства про захист персональних даних, будь ласка, зв’яжіться з нами:

Телефон: +380 44 499 70 00

Електронна адреса: [email protected]

Ви також можете надіслати повідомлення на електронну адресу нашому відповідальному за захист персональних даних: [email protected]

Поштова адреса: вул. Багговутівська, 14. м. Київ, 04107, Україна